Tapahtumakuvauskoulutus 7.2.2023

Tiistaina 7.2.2023 klo 17.30 - 21.00

Hervannan kampus, Kielikeskuksen tupakeittiö

Miten ylioppilaskunnan tapahtumissa valokuvataan? Inspiroiko sinua tapahtumakuvaus? Näihin kysymyksiin voi tulla etsimään vastauksia, kun TT-kameroiden tapahtumakuvauskoulutus tulee taas!

Koulutuksessa tarjoillaan viiden workshopin kokoinen rautaisannos tapahtumakuvausta alan konkareiden toimesta. Workshopeissa pohditaan tapahtumakuvaamista niin tapahtumapaikan kuin jälkiprosessinkin näkökulmasta. Tämä on todellakin tietopaketti kaikenkarvaiseen tapahtumakuvaukseen niin ylioppilaskunnan tapahtumissa kuin muuallakin. Koulutuksen jälkeen on hyvä lähteä testaamaan opittuja taitoja samalla viikolla järjestetäävään MM-kyykkään tapahtumakuvaajana!

Workshopit

  • Pöytäjuhlat (formaalimmat tilaisuudet)
  • Baari- ja bilekuvaus (pimeät sisätilat)
  • Ulkotapahtumat (suurtapahtumat, ulkotilat)
  • Potrettipiste (henkilökuvaus tapahtumissa)
  • Toimitus-workflow (Lightroom, kuvat.fi)

Koulutukseen voit osallistua omasta valokuvaustaustasta riippumatta. Olet sitten kokenut konkari tai vasta aloittamassa valokuvausharrastusta,  niin koulutuksesta jää varmasti käteen jokaiselle jotain. Osallistujat kiertävät workshoppeja n. kuuden hengen ryhmissä, joihin jakaudutaan aikaisemman kuvauskokemuksen mukaan. Ryhmät jaetaan ilmoittautumisessa annettujen tietojen pohjalta.

Oma kamera ei ole välttämätön koulutuksessa. Koulutukseen tuodaan myös lainakameroita.

Koulutuksessa on tarjolla pientä purtavaa.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajatusti. Deadline on torstaina 2.2. klo 23.59. Koulutus on jäsenille ilmainen. Liity jäseneksi tästä (jäsenmaksu 5 €).

Ilmoittaudu