Jäseneksi

Jäseneksi liittyminen

Kerhon jäseniä ovat varsinaiset jäsenet sekä kannatus- ja kunniajäsenet.

Kerhomme vuosimaksu (lukuvuosi) on 5 euroa varsinaisille jäsenille ja kannatusjäsenille 10 euroa (kalenterivuosi). Jäsenmaksun voit maksaa MobilePaylla numeroon 57766 tai suoraan pankkitilille (alla). Maksun jälkeen ota yhteys hallituksen jäseneen.

Saaja Tampereen teekkarikamerat ry
Tilinumero FI93 6601 0010 0654 31
Viitenumero 1012
Pankki Ålandsbanken

Varsinainen jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden ja jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen Tampereen yliopistossa tutkinto-, jatko- tai vaihto-opintoja suorittava henkilö, joka hyväksyy kerhon tarkoituksen ja säännöt sekä suorittaa kerhon jäsenmaksun.

Kannatusjäsenyys on voimassa kalenterivuoden ja jäseneksi voidaan hyväksyä kerhon toiminnasta kiinnostunut henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea kerhon tarkoitusta ja toimintaa.

Varsinaisena jäsenenä sinulla on kaikki tilamme ja kalustomme (lainaussopimuksen allekirjoitettua) käytettävissäsi. Jäsenmaksun maksettuasi ota yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen, sovi hänen kanssaan milloin voit noutaa jäsenkortin, jolla voit todistaa jäsenyytesi pimiön avainta lainatessa. Halutessasi (ja suotavasti) voit myös omalla aktiivisuudellasi olla mukana kehittämässä toimintaamme.