Jäseneksi

Jäseneksi liittyminen

Kerhon jäseniä ovat varsinaiset jäsenet sekä kannatus- ja kunniajäsenet.

Kerhomme vuosimaksu (lukuvuosi) on 5 euroa varsinaisille jäsenille ja kannatusjäsenille 10 euroa (kalenterivuosi). Jäsenmaksun voit maksaa MobilePaylla numeroon 57766 tai suoraan pankkitilille (alla).

Saaja Tampereen teekkarikamerat ry
Tilinumero FI93 6601 0010 0654 31
Viitenumero 1012
Pankki Ålandsbanken

Maksun jälkeen täytä jäsenlomake (linkki alla), tämän jälkeen ota yhteyttä hallitukseen jäsenkortin hakemista ja kerhoesittelyä varten. Jäsenkortilla voit todistaa jäsenyytesi pimiön avainta lainattaessa.

Jäsenlomake 2023-2024 (vaatii TUNI-kirjautumisen)
https://forms.office.com/e/WinDCmw29E

Varsinainen jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden ja jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen Tampereen yliopistossa tutkinto-, jatko- tai vaihto-opintoja suorittava henkilö, joka hyväksyy kerhon tarkoituksen ja säännöt sekä suorittaa kerhon jäsenmaksun.

Varsinaisena jäsenenä sinulla on kaikki tilamme ja kalustomme (lainaussopimuksen allekirjoitettua) käytettävissäsi. Jäsenmaksun maksettuasi ota yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen ja sovi hänen kanssaan milloin voit noutaa jäsenkortin, tai tule paikalle pimiöpäivystykseen.  Jäsenkortilla voit esimerkiksi lainata avaimen pimiölle - lue sitä ennen lisää pimiöstä täältä.

Halutessasi (ja suotavasti) voit myös omalla aktiivisuudellasi olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä kerhon toiminnasta kiinnostunut henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea kerhon tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenenä tuet toimintaa ja saat pääsyn suurimpaan osaan tapahtumista. Kannatusjäsenet eivät voi lainata kalustoa. Kannatusjäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Kannatusjäsenmaksu on 10€ ja sen voi maksaa MobilePaylla numeroon 57766 tai suoraan pankkitilille (tiedot ylhäällä). Maksun jälkeen täytä lomake alla.

Kannatusjäsenlomake:
https://forms.gle/j9B7nottYWjpYJNMA