Tapahtumakuvauskoulutus 5.2.2024

Maanantaina 5.2.2024 klo 17.30 - 21.00

Hervannan kampus, Kielikeskuksen tupakeittiö

Miten ylioppilaskunnan tapahtumissa valokuvataan? Tulisiko sinusta uusi tapahtumavalokuvaaja? Tule ottamaan selvää, sillä TT-kameroiden tapahtumakuvauskoulutus tulee taas!

Koulutuksessa tarjoillaan viiden workshopin verran tietoa tapahtumakuvaamisesta alan konkareiden toimesta. Workshopeissa pohditaan tapahtumakuvaamista niin tapahtumapaikan kuin jälkiprosessinkin näkökulmasta. Tämä on todellinen tietopaketti monipuoliseen tapahtumakuvaukseen niin ylioppilaskunnan tapahtumissa kuin muuallakin. Koulutuksen jälkeen on hyvä lähteä testaamaan opittuja taitoja samalla viikolla järjestettävään MM-kyykkään tapahtumakuvaajana!

Workshopit:

  • Pöytäjuhlat (muodollisemmat tilaisuudet)
  • Baari- ja bilekuvaus (pimeät sisätilat)
  • Ulkotapahtumat (suurtapahtumat, ulkotilat)
  • Potrettipiste (henkilökuvaus tapahtumissa)
  • Toimitus-workflow (Lightroom, kuvat.fi)

Koulutukseen voit osallistua omasta valokuvaustaustasta riippumatta. Olet sitten kokenut kuvaaja tai vasta aloittamassa valokuvausharrastusta, niin koulutuksesta löytyy oppeja varmasti jokaiselle. Osallistujat kiertävät workshoppeja noin kuuden hengen ryhmissä, joihin jakaudutaan aikaisemman kuvauskokemuksen mukaan. Ryhmät jaetaan ilmoittautumisessa annettujen tietojen pohjalta.

Oma kamera ei ole välttämätön koulutuksessa. Koulutukseen tuodaan lainakameroita.

Koulutuksessa on tarjolla pientä purtavaa.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajatusti. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 24.1. ja sulkeutuu perjantaina 2.2. klo 23.59. Koulutus on jäsenille ilmainen. Liity jäseneksi tästä (jäsenmaksu 5 €).

Linkin ilmoittautumiseen löydät täältä!