Kerho ja toiminta

Tampereen Teekkarikamerat on 5.12.1968 perustettu kerho kaikille valokuvauksesta ja siihen liittyvästä toiminnasta kiinnostuneille TREYn jäsenille.
Kerhon säännöt löytyy täältä.

Kerhohuoneemme ("pimiö") löytyy Tietotalon kellarista osoitteesta TA006. Sen aukioloa voi kysellä maskotimme Markun virtuaaliversiolta MarkkuBotilta kommenolla /darkroom.

Jäsenenä pääset käyttämään kerhon valokuvatulostinta, kerhon filmin kehitystarvikkeita ja kehitteitä sekä lainaamaan kalustoa. Ohjeet jäseneksi liittymiselle löytyy täältä. Jäsenmaksuja ja jäsenistön palveluja pystyt maksamaan kätevästi MobilePaylla.

Filmikuvaus

Kerhon keskuudessa filmikuvaaminen tekee uutta tuloa ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Tällä hetkellä kerholtamme löytyy muutamia filmirunkoja lainattavaksi. Kerhotiloissa onnistuu sekä mustavalko- että värifilmin kehitys. Mustavalkokuvien vedostaminen on tällä hetkellä mahdollista ystäväkerhomme Vastavalon pimiöllä Kalevassa (tarkemmat ohjeet täältä).

Alla filmitarvikkeiden hintoja:

Tuote Hinta
Värifilmin kehitys (C-41) 2€ / rll
Mustavalkofilmin kehitys 1€ / rll
Negatiivilehtiö 0.2€ /kpl

Tulostaminen

Kerhollamme on käytössä ammattitason Canon imagePROGRAF PRO-1000 valokuvatulostin, jolla voit tulostaa aina A2 kokoon asti. Merkkaathan piikkilistaan tulosteesi. Tarkemmat käytännön ohjeet hallitukselta.

Lisäksi pimiöltä löytyy laminointikone. Koneella voi laminoida aina A3 kokoon saakka ja kerholta löytyy myytäväksi muutamaa eri arkkikokoa.

Tuote Hinta
10x15 cm tulostus 0.5€ / arkki
A4 tulostus 2€ / arkki
A3 tulostus 4€ / arkki
A2 tulostus 8€ / arkki
Käyntikortin laminointi 0.1€ / arkki
A4 laminointi 0.2€ / arkki
A3 laminointi 0.4€ / arkki