Kerho ja toiminta

Tampereen Teekkarikamerat on 5.12.1968 perustettu kerho kaikille valokuvauksesta ja siihen liittyvästä toiminnasta kiinnostuneille TREYn jäsenille.

Kerhohuoneemme ("pimiö") löytyy Hervannan kampuksen Tietotalon kellarista huoneesta TA006. Paikalle löytää, kun suuntaa käytävään Hertsiä vastapäätä, kääntyy vasemmalle ensimmäisestä lasiovesta ja laskeutuu portaat alas. Instagramissa ohjevideo kerholle pääsemiseksi. Kerhohuoneen aukioloa voi kysellä maskotimme Markun virtuaaliversiolta MarkkuBotilta kommenolla /darkroom. Mikäli kerhohuone ei ole auki, voit lainata avaimen Tietotalon infosta jäsenkorttia vastaan infon ollessa auki. Avain tulee palauttaa heti käytön jälkeen infoon tai sen postilaatikkoon.

Jäsenenä pääset käyttämään kerhon valokuvatulostinta, kerhon filmin kehitystarvikkeita ja kehitteitä sekä lainaamaan kalustoa. Ohjeet jäseneksi liittymiselle löytyy täältä. Jäsenmaksuja ja jäsenistön palveluja pystyt maksamaan kätevästi MobilePaylla.

Kerhon säännöt löytyy täältä.

Filmikuvaus

Kerhon keskuudessa filmikuvaaminen tekee uutta tuloa ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Tällä hetkellä kerholtamme löytyy muutamia filmirunkoja lainattavaksi. Kerhotiloissa onnistuu sekä mustavalko- että värifilmin kehitys. Mustavalkokuvien vedostaminen on tällä hetkellä mahdollista ystäväkerhomme Vastavalon pimiöllä Kalevassa (tarkemmat ohjeet täältä).

Alla filmitarvikkeiden hintoja:

Tuote Hinta
Värifilmin kehitys (C-41) 2€ / rll
Mustavalkofilmin kehitys Ilmainen!
Negatiivilehtiö 0.2€ /kpl

Alla myytävänä olevien filmien hintoja:

35mm kinofilmit Hinta
Ilford Delta 400 (36 exp) 8,50 €
Ilford FP4+ 125 (36 exp) 7,90 €
120 rullafilmit Hinta
Kodak Portra 160 10,90 €

Tulostaminen

Kerhollamme on käytössä ammattitason Canon imagePROGRAF PRO-1000 valokuvatulostin, jolla voit tulostaa aina A2 kokoon asti. Tarkemmat käytännön ohjeet hallitukselta.

Lisäksi pimiöltä löytyy laminointikone. Koneella voi laminoida aina A3 kokoon saakka ja kerholta löytyy myytäväksi muutamaa eri arkkikokoa.

Tuote Hinta
10x15 cm tulostus 0.5€ / arkki
A4 tulostus 2€ / arkki
A3 tulostus 4€ / arkki
A2 tulostus 8€ / arkki
Käyntikortin laminointi 0.1€ / arkki
A4 laminointi 0.2€ / arkki
A3 laminointi 0.4€ / arkki